back to top

Innholdsproduksjon

Alle har en historie å fortelle. Disse lever vi av å finne og formidle.

I DNX jobber vi målrettet for å skape unikt og relevant kvalitetsinnhold som skaper effekt for kunden, samtidig som vi vil engasjere, interessere og bevege leserne i målgruppen. Nå vil vi fortelle deres historie

Kreativitet, kompetanse og kvalitet

Våre historiefortellere er tidligere journalister, fotografer, kreatører og designere med lang erfaring fra noen av landets ledende mediehus og byråer.

Vi strekker oss langt for å levere innhold med det lille ekstra – med alt fra kreative konsepter, oppslukende tekster, overraskende vinklinger og visuelle virkemidler. Fellesnevneren er at kvalitet, optimalisering og effekt står sentralt når vi utvikler innholdet.

Skreddersydd innhold

Skal man skape kjennskap, spre kunnskap eller utløse salg? Er det B2B eller B2C? Skal man treffe beslutningstakere eller folk flest?

Sammen med kunden setter vi oss grundig inn i kommunikasjonsbehovet, målgruppen og ønsket budskap for å utvikle en innholdsplan og finne og formidle de beste historiene – uavhengig av om det er til én kampanjesak eller utvikling av et stort og langsiktig innholdsløp. Vi må vite hva vi skal snakke om, og hvem vi skal snakke til.

Med verktøy og virkemidler fra journalistikken kombinert med innsikt, kreativitet og kompetanse utvikler vi innhold som blir sett, hørt, lest og husket – og viktigst av alt: oppnår mest mulig effekt for kunden.

Innhold er et vidt begrep – og vi liker å utfordre disse rammene med nye og innovative måter å formidle og presentere historiene. Det kan være tekst, foto, video, podcast, animasjoner, grafikk, interaktive tjenester og skreddersydde kombinasjoner av disse.